متخصص زنان و زایمان > جراحی های زیبایی > دستگاه پلاسما پن چیست و چه کاربردهایی دارد؟

برای درمان بیماری های زنان میتوان از دستگاه پلاسما پن استفاده کرد. این دستگاه به عنوان جایگزین مناسب لیزرهای واژینال است. میتوان در درمان بسیاری از بیماری ها مانند زگیل تناسلی میتوان از آن استفاده کرد. در این مقاله با مزایا و معایب دستگاه پلاسما پن در شیراز که طرفداران زیادی پیدا کرده آشنا می‌شوید. با ما همراه شوید.

پلاسما پن چیست؟

پلاسما پن به عنوان دستگاه مناسب به جای لیزر در مطب پزشک زنان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه با استفاده از انرژی پلاسما گرم و برخورد آن با پوست میتواند در جهت از بین بردن ضایعات پوست موثر باشد. این گاز درواقع در ابتدا پرانرژی و پر حرارت است اما به سرعت سرد می‌شود. در اثر برخورد پلاسما با ضایع پوستی، رطوبت ضایعه تبخیر شده و از حالت جامد به گاز تبدیل می شود.

دستگاه پلاسما پن چه کاربردهایی دارد؟

به نقل از متخصص زنان، برای کارهایی که نیاز به ظریف کار کردن ندارد میتوان از این دستگاه استفاده کرد. توجه داشته باشید که از این دستگاه فقط برای سطح پوست استفاده میشود به لیزر واژینال نیست. از کاربردهای اصلی دستگاه پلاسماپن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دستگاه پلاسما پن چه کاربردهایی دارد؟

درمان زگیل های تناسلی سطحی با پلاسما پن

بهترین و سریعترین روش درمان زگیل تناسلی در شیراز، استفاده از پلاسما پن است. از این دستگاه به خصوص برای برداشتن زگیل های سطحی دستگاه تناسلی خانمها که از نوع پر خطر و بزرگ هستند، استفاده می شود. چنین زگیلهایی را نباید لیزر کرد.
چون با لیزر کردن بخار زیادی ایجاد می شود. این بخارها سمی و آلوده هستند و تنفس آنها باعث ایجاد زگیل در حنجره می شود. برای از بین بردن این نوع زگیل ها از پلاسما پن استفاده می کنند که بخارات بسیار کمتری دارد و سریعتر زگیل را از بین می برد. این دستگاه در مطب پزشکانی که در لینک درج شده قرار گرفته‌اند وجود دارد.

جوانسازی واژن با دستگاه پلاسما پن

استفاده از پروب گرمایی دستگاه پلاسماپن باعث ایجاد گرمای عمقی در پوست واژن می شود. نفوذ انرژی پلاسما به لایه های زیرین پوست باعث کلاژن سازی، تسریع بازسازی و ترمیم پوست و در نتیجه جوانسازی واژن خواهد شد.
علاوه بر موارد ذکر شده، متخصص زیبایی زنان از دستگاه پلاسما پن در شیراز برای از بین بردن اسکار یا جای زخم های کوچک، رفع لک و درمان ترکهای پوستی نیز استفاده می کنند..

آشنایی با دستگاه پلاسما پن

از دستگاه پلاسما پن برای زیبایی زنان بدون جراحی استفاده خواهد شد. این دستگاه دارای سه پروب است که هر کدام از آنها کاربرد خاصی دارند. این پروب ها عبارتند از:

  • پـروب پلاسما یا سوزنی: از این پروب برای درمان زگیل تناسلی و سایر ضایعات پوستی مشابه استفاده می شود.
  • پروب فرکشنال: از این پروب برای تسریع بازسازی پوست و رفع اسکار استفاده می کنند و خاصیت جوانسازی نیز دارد.
  • پـروب گرمایی: از این پروب برای کلاژن سازی و رفع افتادگی لابیاها استفاده می شود. بعد از درمان با این پروب، خانم ها شاهد سفت شدن و لیفت پوست واژن و نیز رفع چین و چروکها و جوانسازی این ناحیه می شوند.

مزایای کار با دستگاه پلاسما پن

پروپ های پلاسماپن غیر تماسی هستند و از فاصله ۴ میلی متری از پوست شات می زنند. به همین دلیل استفاده از این دستگاه از انتقال بیماریهای پوستی ممانعت می کند. دیگر مزایای درمان با پلاسماپن عبارت است از:

  • بدون جای اسکار یا ایجاد گوشت اضافه
  • بدون درد
  • عمق نفوذ امواج کمتر از لیزر است و به بافت آسیب نمی زند
  • دارای کمترین التهاب و سوزش
  • بدون ایجاد کبودی یا لک
  • استفاده راحت از دستگاه
  • بدون برش و خونریزی

مزایای کار با دستگاه پلاسما پن

جلسات درمان با دستگاه پلاسما پن واژن

تعداد جلسات درمان با دستگاه پلاسما پن بستگی به نوع عارضه ی شما دارد. همچنین سرعت ترمیم بدن هر شخص با دیگری متفاوت است. اما به طور کلی، درمان با این دستگاه طی ۱ تا ۳ جلسه انجام می گیرد. بسته به نوع ضایعه و سطح درمان نیز هر جلسه ۱۰ دقیقه تا حدود ۱ ساعت طول می کشد.

عوارض استفاده از پلاسمای گرم

تورم لابیاها بعد از استفاده از پلاسماپن کاملا طبیعی است و بعد از ۳ تا ۱۰ روز به طور کامل از بین می رود. همچنین بعد از پلاسما پن به علت سوختگی های سطحی، دلمه ایجاد می‌شود. این دلمه ها پس از یک هفته بدون ایجاد لک یا اسکار جدا می‌شوند. به طور کلی می توان گفت که درمان با این روش هیچ عارضه جانبی ندارد.

مراقبت های بعد از پلاسما تراپی واژن

خانمهای شیرازی و خانمهای دیگری که از شهرها و استانهای دیگر مراجعه کرده و درمان با پلاسماپن را در شیراز انجام می دهند، به بستری شدن بعد از جلسات درمانی نیازی ندارند. اما باید مراقبتهای بعد از پلاسماپن را حتما رعایت کنند. این مراقبتها عبارتند از:

  • بعد از پلاسماپن باید لباس زیر نخی که تهویه مناسبی دارد، بپوشید.
  • از کرم های ترمیم کننده ای که پزشک برایتان تجویز کرده سروقت استفاده کنید.
  • دلمه های روی پوست را نباید بکنید یا دستکاری کنید.
  • محل درمان نباید در معرض نور آفتاب قرار گیرد.
  • محل پلاسماتراپی شده نیازی به پانسمان ندارد. اما نباید تا ۴۸ ساعت بعد از پلاسماپن، ناحیه تحت درمان خیس شود. پس نباید تا دو روز حمام کنید یا موضع را با آب بشویید.

دوره نقاهت چقدر است؟

دوره نقاهت بعد از درمان با پلاسما پن معمولا بین 3 تا 10 روز است. طی این مدت نیازی به استراحت نداشته و می توانید به زندگی روزمره خود بپردازید. اگر از کرمهای ترمیم کننده استفاده می‌کنید، دوره نقاهت شما کوتاهتر هم می شود.

بهترین مرکز پلاسماپن در شیراز

تمام مطب ها و کلینیک های تخصصی زنان که در جهت درمان اسکارهای واژن، درمان اچ پی وی، از بین بردن چروک های سطحی فعالیت می‌‎کنند، این دستگاه را دارند. اگر ساکن شیراز هستید میتوانید به پزشک زنان خود مراجعه کنید.

هرگونه کپی برداری  از مطلب فوق بدون درج منبع پیگرد قانونی دارد. سپاس از توجه شما.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *